Ketchup( de casa)

de COSTEO in Sosuri, 14 Apr 2013 | 13105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de rosii (zeama)
  • 800 g usturoi
  • 800 g ardei iute
  • sare
  • otet(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup( de casa):

Rosiile se spala bine se taie in doua si le dam pe masina ( separator de facut suc de rosii) .

Daca rosiile sunt zemoase se dau pe masina de 2 ori.

Zeama obtinuta se pune intr-o oala mare.

Usturoiul se curata si de da prin  masina de tocat.

Ardeii iuti se spala si se curata de seminte si se dau la fel prin masina de tocat.

Usturoiul si ardeii se pun peste zeama de rosii,adaugam  sare si otet dupa gust si amestecam bine.

Nu se pune la fiert .Se lasa la macerat 24 ore.

Ketchup-ul se pune in sticlute sau ce dorim si se pastreaza la rece in camara ,beci sau boxa(bloc).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup( de casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos Come back pentru cartofi prajiti